Tenga

Tenga

TENGA


TENGA - Itsetyydytyksen tulevaisuus - täällä! Valitse miten haluat masturboida tänään!? Vain TENGA takaa sinulle parhaan nautinnon!

Tenga masturbaattorit ovat valloittaneet koko maailman! Tämä japanilainen innovaatio on apunasi silloin kun haluat nautiskella. TENGA on japania ja se tarkoittaa eleganttia, hienostunutta ja sulavaa sekä huoliteltua. Sanalla sanoen täydellinen kuvaus TENGA masturbaattoreista! Ne ovat todellakin tyylikkäitä, hienostuneita ja hauskoja. Tarjolla on lukuisia eri tavoin toimivia Tenga masturbaattoreita, joista varmasti jokainen löytää omat suosikkinsa. Flip Air, Flip Hole ja TENGA 3D sarjat on suunniteltu toistuvaan käyttöön kun taas muut Tengat, kuten EGG-sarja ja Ona Cup Tengat soveltuvat käytettävksi muutaman kerran.

TENGA tarjoaa aivan poikkeuksellisia seksuaalisia kokemuksia kiitos huippusuunnittelun ja ensiluokkaisin materiaalin. TENGA on johtava miesten itsetyydytysvälineiden valmistaja Japanissa ja muualla maailmassa TENGA on saanut vankan jalansijan nautinnonhaluisten miesten keskuudessa - näin on myös suomessa!

TENGA jokaisen miehen must have!

Muistatko ensimmäisen masturbointikokemuksesi? Oletko ikinä kertonut muille kuinka hyvältä se tuntui? Ei pelkästään vitsinä, vaan siksi, että se oli oikeasti hätkähdyttävä kokemus? Tällaiset seksuaaliset asiat ovat useimmille tabuja kuten muutkin seksilelut. Ymmärrämme, että joillakin on kuva kaikista aikuisten vehkeistä epämiellyttävinä, arveluttavina tai jonain vielä pahempana – Siksi TENGA on saapunut! TENGA on täällä mullistaakseen masturboinnin ja seksilelujen maailman. TENGA on täällä muuttaakseen seksin avoimeksi kokemukseksi josta kuka tahansa voi nauttia. TENGA masturbaattoreita voi hyvin kokeilla myös niin, että antaa partnerin käyttää sitä! TENGA 3D-sarjan itsetyydytysvälineet sopivat tähän erityisen hyvin ja tuntuvat varmasti paremmilta kuin käsi.

Valitse oma suosikkisi vai haluatko vaihtelua tänään? Klikkaa ja testaa mikä TENGA sopii sinulle parhaiten!

24 tuotetta

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva

24 tuotetta

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva